Garancia

Garanciáink:

Nagyon fontos számunkra, hogy Ön a kezelései során és az évek múltával is elégedett legyen az elvégzett beavatkozásaink minőségével, tartósságával, ezért a következő garanciákat vállaljuk:

Árajánlat garancia:

Személyes vizsgálat és a röntgen diagnosztikai eredmények alapján kezelési tervet készítünk Önnek. Bármilyen, a kezelés során felmerülő orvosi probléma vagy orvosilag szükségesnek vélt egyéb beavatkozás esetén is maximum 10%-kal térünk el az aláírt árajánlat összegétől.

Minőségi garancia:

Fogászati kezeléseink során csak a legkiválóbb hazai és külföldi anyagokat, berendezéseket és technológiákat alkalmazzuk. Mindezzel garanciát vállalunk arra, hogy Ön mindig a legjobb kezelést kapja.

Tartóssági garancia:

Tömésekre, inlaykre: 1 év

Rögzített, kivehető és kombinált fogpótlásokra: 2év

Implantátumokra: 10 év

Gyökérkezelésekre garanciát nem vállalunk (ez a beavatkozás egy kísérlet a fog megmentésére, hogy eltávolítását megelőzzük).

Fogtechnikai munkáink hibái esetén, azok teljes javítási költségét mi vállaljuk.Kisebb beállítások és javítások elvégzését a rendelőnkben végezzük. Ha nagyobb javításra volna szükség, akkor azt a fogtechnikai laborunkban végeztetjük el.

Garanciavállalásunkat a következő tényezők befolyásolják:

Az MXdent Fogászati Kft. nem felelős bármilyen gyökérkezelésért azon a fog(ak)on, amelyekre korona vagy híd került. Esetenként előfordulhat, hogy a fogak, melyekre a koronát vagy a hidat helyezzük, az előkészítő munkák során olyan traumát szenvednek el, hogy később szükségessé válik a gyökérkezelésük, ezen fogak gyökérkezelése nem a garancia keretében történik.

Garancia elvesztését okozhatja:

A páciens nem rendeltetésszerűen használja az elkészült fogművet.

A páciens nem jelenik meg az előírt szükséges kontrollvizsgálaton a rendelőnkben.

A páciens elhanyagolja a szájhigiéniát, és/vagy nem követi a fogorvos utasításit (pl. nem viseli egész éjjel a teljes protézist).

A nálunk elvégzett kezelésekkel vagy fogtechnikai munkákkal más fogorvoshoz fordul.

A kivehető eszközöket (pl. rész vagy teljes fogsor) nem tartja karban megfelelően.

A fogíny vagy a csont természetes úton rosszabb állapotba kerül.

A páciens dohányzik, vagy rövid idő alatt nagy súlyváltozáson megy át.

Baleseti sérülés esetén (pl. leejtette a fogsorát).

Küzdősportot folytat.

Kezelés szempontjából lényeges tényt elhallgat (pl. éjszakai fogcsikorgatás).

Olyan betegség esetén, mely negatívan befolyásolja fogai állapotát (Pl. diabétesz, epilepszia vagy oszteoporozis, sugár vagy kemoterápiás kezelés).

A páciens nem jelzi, hogy garancia keretében szeretné a kezelést.

A fogpótlás nem rendeltetésszerű használata, a fiziológiás rágóerőnél nagyobb, extrém erőbehatások, melyek a fogpótlás fokozott terheléséhez vezetnek.

A kivehető fogsor mechanikai sérülése (leesés, küzdősportok), vegyi anyagok (koncentrált alkohol, vegyszerek) okozta kémiai sérülések

A fogpótlás hibájáról, sérüléséről a rendelőt haladéktalanul tájékoztatni kell, ennek elmulasztása esetén az ebből következő állapotromlásra a garancia nem terjed ki.

Garancia érvényesítése:

Bármilyen garanciális munka előtt a páciens köteles konzultálni velünk.

Garanciális kezelését csak az adott probléma kiértékelése után tudjuk elvégezni.

Garanciális kezelést csak az MXdent Fogászati Kft. pácienseinek végzünk.