Konzultáció

A konzultáció során megbeszélik fogorvos kollégánkkal a fogászati panaszait, problémáit. A fogorvosunk szájvizsgálatot végez.  Ezt követően felállít egy kezelési tervet, amihez szükséges még egy 3 hónapnál nem régebbi panoráma röntgen, hogy pontos és mindenre kiterjedő tervet, majd kezelést kapjon.

Tovább

Röntgen diagnosztika

Fogászatunkon korszerű röntgen diagnosztika található. Segítségükkel könnyeben felállítható a pontos diagnózis, információt nyújt a fogorvosunknak a fogászati kezelésekhez. Az ehhez szükséges felvételek a legkorszerűbb technikával készülnek el rendelőnkben.

Tovább

Kozmetikai fogászat

Az igényes megjelenés ma már nem nélkülözheti az ápolt, tökéletes fogazatot. A rendszeres fogmosás és a különböző fogászati termékek (fogselyem, zájzuhany stb.) használata még nem elég ahhoz, hogy szép mosolyunk legyen. Ezért javasoljuk az évenkénti fogkőleszedést. Néhány évente pedig akár fogfehérítést is.

Tovább

Fogtömés, gyökérkezelés

Ezeknek a kezeléseknek a célja a saját fog megmentése, megtartása. Amennyiben időbe érkeznek hozzánk, akkor ez a legtöbb esetben még megvalósítható. Időben elvégzett gyökérkezeléssel elkerülhető lehet a foghúzás, és az ezt követő fogpótlás.  Bármilyen korszerű eljárásaink vannak a fogak pótlására, azért a saját fognál nincsen jobb.

Tovább

Fogpótlás, implantáció

A hiányzó fogak, fogrészek pótlására, ma már olyan modern anyagok, technológiák állnak rendelkezésre, hogy alig lehet megkülönböztetni a saját fogtól. Így újra bátran mosolyoghat!

Az implantáció során műgyökér, csavar kerül beültetésre az állcsontba, ami utána stabilan tartja a rákerülő fogpótlást.

Tovább

Szájsebészet, foghúzás

Leggyakoribb ambuláns szájsebészeti kezeléseink: bölcsességfog húzás, feltárásos fohúzások, csontpótlások. Ezeket gyakorlot kollégáink végzik kiváló anyagokkal, eszközökkel, és jól támogatott radiológiai háttérrel.

Tovább