< Vissza a kezelésekhez

Konzultáció

Miért van szükség fogászati konzultációra?

A fogászati konzultáció legelső alkalommal tulajdonképpen egy átfogó szűrésnek tekinthető. A fogorvosaink felmérik a felszínen, szabad szemmel is látható fogak, fogíny, nyálkahártya és nyelv állapotát, valamint kiszűrik az esetleges elváltozásokat. A felszín alatt található foggyökereket, esetlegesen még ki nem bújt bölcsességfogakat és azok állapotát, valamint egyéb elváltozásokat panoráma röntgen segítségével mérik fel.

Fogászati konzultáció és szűrés fontossága megkérdőjelezhetetlen. Az anamnézis felvétele és állapotfelmérés számos olyan fogbetegség tárható fel, melynek időben történő szakszerű kezelése sok fájdalmat és pénzt spórolhat meg. Éppen ezért érdemes felkeresni egy megbízható és megfizethető fogászati rendelést.

Hogyan zajlik a fogászati konzultáció az MXdentnél?

Az általános anamnézis felvétel (írásban) és a fogászati anamnézist követően, fogorvos kollégánk megismeri a kórelőzményét, esetleges korábbi betegségeit.
Panoráma röntgen és szájüregi vizsgálat alapján felállítja az Ön fogászati státuszát. A konzultáció során ezek, és az Ön észrevételei, panaszai alapján a fogorvosunk felállítja a kezelési tervet. Ennek a kezelési tervnek a menetéről, esetleges kockázatairól következményeiről pontos tájékoztatást ad.

Fogászati rendelés Budán

Ha megfizethető szakszerű fogászati ellátást, fogászati rendelést keres, akkor jó helyen jár. Az MXdent csapata magasan képzett fogorvosokból áll. Minőségi munkájukat és a fájdalommentes fogászati kezeléseket korszerű felszerelés is biztosítja.

Az MXdent fogászati rendelése Budapesten, a II. kerületben található a Margit körút 50-52. 2/4. szám alatt. Barátságos környezet és kedves munkatársak fogadják a kedves ügyfeleket. A fogorvosi rendelő könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is.