< Vissza a kezelésekhez

Kozmetikai fogászat

Az igényes megjelenés ma már nem nélkülözheti az ápolt, tökéletes fogazatot. A rendszeres fogmosás és a különböző fogászati termékek (fogselyem, zájzuhany stb.) használata még nem elég ahhoz, hogy szép mosolyunk legyen. Ezért javasoljuk az évenkénti fogkőleszedést. Néhány évente pedig akár fogfehérítést is.

Ez nem csak a fogkő eltávolítását foglalja magába, hanem az összes olyan ok megszüntetését, amely segítheti a baktériumok megtelepedését a fogakon, a fogközökben. A professzionális fogtisztítás  kiterjed az összes elszíneződés, lerakódás eltávolítására, a fogfelszínek polírozására, a fogközök és az íny alatti területek tisztítására, valamint az ínygyulladások megszüntetésére.

Az arca legmeghatározóbb részei a szemek és a fogak: egy magabiztos és szép mosoly rögtön magára vonja a tekintetet. Az egészséges, ragyogó fehér fogaknak köszönhetően magabiztosabbá válik,  és így bizalmat ébreszt másokban is.

Mindössze 1 alkalommal 3* 20 perc szükséges a kezeléshez, ezalatt kék fénnyel világítjuk meg a fogait, amit előtte beecsetelünk Hellerdent® fogfehérítő géllel.

Az eredmény:

1,5-2 évig tartó, 8-10 árnyalattal fehérebb, magabiztos mosoly.

Tévhit a fogfehérítésől:

Fogfehérítés károsítja a fogzománcot?

Nem, a fogfehérítő gél csak a fog mikropórusaiban lerakodót anyagokat távolítja el.