Ne is emlékezzek rá! – altatásos fogászat

Fél a fogászati beavatkozásoktól? Fogászati kezeléseknél mindig hányingerrel küzködik? Több beavatkozásra van szüksége, amit szeretne egy alkalommal elvégeztetni, de úgy, hogy ne is emlékezzen rá?

Van rá megoldás, az altatásos fogászat! Akár több foghúzást, vagy implantációs beavatkozást el lehet végeztetni így, fájdalom nélkül.

A legtöbben próbálják a szükséges fogászati kezeléseket elodázni a „majd megyek máskor“, „ráér az még“ kifogásokkal. Az esetek jelentős részében nem ér rá. Miért nem lehetne ezen egyszerre túl lenni?
Elárulom később sem lesz bátrabb, csak újabb kifogásokat fog gyártani. 

Sajnos sok ilyen embertársunk van, akik azóta már kivehető fogsort hordanak, vagy csak pépeset esznek. Nyilván a legjobb az lenne, ha bátran mehetnénk a fogorvoshoz, nem lennének gyerekkori rossz emlékeink. Sajnos, ez nem mindenkinek adatik meg.
Inkább válasszuk az altatásos fogászati beavatkozásokat, minthogy késő legyen és már ne kelljen mit kezelni!

Többen választották ezt a lehetőséget például akkor, amikor több bölcsességfogat kellett eltávolítani, és számos esetben ez akár egy ülésben is megvalósulhatott. Úgy keltek fel, hogy már csak a foghúzás utáni tanácsokat kellett meghallgatniuk.

Nagyon jó alternatíva lehet, fogak lecsiszolásánál (koronákhoz), ahol már csak a lenyomatvétel és a végső beragasztás történik éber állapotban. Implantációk és csontpótlások esetén is kiváló alternatíva. 

Altatásban, egyszerre 2-3 órás kezelésekre van mód. Ébredés után 2 órával a páciens, már kísérővel haza is térhet. 40 év feletti pácienseinknél már szükséges az altatást megelőzően EKG, mellkas röntgen és vérkép vizsgálat is. Kérjen egy konzultációs időpontot telefonon, vagy online! A további részleteket pedig már megtudja nálunk fogorvos kollégáinktól, és még mindig eldöntheti, hogy milyen lehetőséget választ.

Altatasos fogaszat